Skip to content Skip to footer

Levering en betaling

levering & betaling

wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten staan voor Nederlandse klanten altijd vermeld in je winkelwagen. De verzendkosten komen bovenop je bestelling.

Verzendkosten hangen af van het gewicht van je bestelling en van het land van bestemming. We verzenden je order via DHL pakketservice.

Verzendkosten Nederland: 6,95 euro

Verzendkosten: België, Luxemburg, en Duitsland: 14,90 euro

Helaas kunnen we niet bezorgen op postbusadressen, antwoordnummers en adressen op sommige eilanden zoals vermeld op de website van DPD.

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren doorgaans binnen 2 – 3 werkdagen. Indien u bestelt via de webshop ontvangt u automatisch een bevestigings-e-mail. Alle bestellingen worden verzekerd verstuurd. Bij aflevering moet u voor ontvangst tekenen. Track & Trace nummer wordt per e-mail doorgegeven bij verzending.

Betaling:
iDeal : U wordt na de bestelling automatisch doorverbonden met de betaalserver.
Bankoverschrijving : U betaalt d.m.v. overschrijving / internetbankieren.
De bestelling wordt verzonden na ontvangst van uw betaling.

Producten terugsturen:
Als je niet tevreden bent met een bij ons besteld product, dan heb je 30 dagen de tijd om het product terug te sturen. Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking zodat wij het product daarna opnieuw kunnen verkopen.

Stuur een e-mail naar info@buddhagrooves.nl waarin je vermeldt:

  • je naam en het ordernummer van de bestelling
  • welke producten je wilt retourneren
  • naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten

Je ontvangt dan van ons een retourcode en het retouradres. Zet de retourcode boven het adres. Je kunt vervolgens het product in originele staat en in de originele verpakking naar ons terugsturen. Wij zullen na ontvangst het door jou betaalde bedrag storten op jouw bankrekening.

Herroepingsrecht
Maakt u gebruik van het herroepingsrecht dan dient u de gebruikelijke kosten voor de retourzending van de goederen zelf te betalen, wanneer de geleverde goederen overeenkomen met datgene wat is besteld.

Contact details

Buddha Grooves
Groen van Prinstererstraat 21 b
3038 RB Rotterdam
e-mail: info@buddhagrooves.nl
tel : +31(0)644149999
BTW nummer: NL134711580B01
KvK nummer: 62577778

Buddha Grooves